Interkerkelijke jongerenavond

IJSSELMUIDEN - Op vrijdag 2 december wordt er aan het Tasveld 30 een avond voor tieners en jongeren van 13 tot 18 jaar gehouden. Theoloog en schrijver Roelof Ham zal daar spreken over het thema ‘Een einde aan verwarring, de waarheid bestaat!’.

Deze avond is de eerste in een serie van twee. Op vrijdagavond 3 februari 2023 vervolgt dr. Maarten Klaassen met een avond over seksualiteit vanuit Bijbels perspectief. Tijdens de avond is er ook volop gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. Inloop vanaf 19:30 uur, aanvang 19:45 uur. De toegang is vrij.

Informatiepunt

KAMPEN - Wie problemen heeft met bijvoorbeeld een brief van een overheid of een andere instantie, een afspraak maken voor een corona vaccinatie, Digid aanvragen, een wachtwoord kwijt is of een app wil installeren kan terecht bij het Informatiepunt in de Bibliotheek.

Het Informatiepunt is er op dinsdagmorgen van 10:00 tot 12:30 uur en op donderdagmiddag van 13:00 tot 15:30 uur. Toegang gratis.

Kerstmarkt

IJSSELMUIDEN - Op dinsdag 13 december is er van 14 tot 16 uur aan de Schepenstraat een kerstmarkt. Op het pleintje van de Havezate worden verschillende kerstproducten verkocht.

Bezoekers krijgen een glas warme chocolademelk of koffie en kunnen meedoen aan een prijsvraag. Ook worden er goodie bags met leuke attenties uitgedeeld. De kerstmarkt is een samenwerking tussen Philadelphia, Leger des Heils en WijZ Welzijn Kampen.

Eindejaarsborrel culturele veld

KAMPEN - De nieuwe cultuurmakelaar, Margreet Bouwman, nodigt het culturele veld uit de gemeente Kampen uit voor een eindejaarsborrel op woensdag 7 december. 

Op het programma staan (hernieuwde) kennismaking, komende evenementen en in beeld krijgen van wat er speelt in het culturele veld. Aanvang 20:00 uur in 't Ukien. Aanmelden: cultuurmakelaarkampen@sambiq.nl.