Herenteam Reflex niet opgewassen tegen Olhaco

HOOGEVEEN – De volleyballers van Reflex zijn er zaterdag niet in geslaagd om Olhaco te verrassen. De Kampenaren verloren de wedstrijd met 3-1.

Reflex begon goed en wist veel van de lange rally’s te winnen. Hoeveel energie Reflex er ook in mocht stoppen, de set ging naar de thuisploeg. Eerst werd er een voorspong uit handen gegeven en werd het 25-25. Daarna wist Olhaco de set met 39-37 binnen te slepen. Minder spannend was de tweede set. Reflex maakte veel fouten en vroeg al snel een eerste time-out aan. Het mocht voor Reflex niet baten, want ook deze set ging naar Olhaco. Daarmee was de wedstrijd nog geenszins gespeeld. Reflex richtte zich op en nam met goed volleybal afstand van de tegenstander wat uiteindelijk resulteerde in een met 15-25 gewonnen set. In de vierde set ging het lang gelijk op. Het bleef een tijdje spannend maar Olhaco trok aan het langste einden wist de wedstrijd met 3-1 te winnen. Komend weekend heeft Reflex een zaterdag rust. Op 10 december speelt de ploeg thuis tegen Sudosa Desto en deze wedstrijd begint om 18.00 uur.

KBC wint de derby tegen Reijersdam

Het clubgebouw van Kamper Biljart Club (KBC) was vorige week het decor voor de wedstrijd in de C3 klasse tussen KBC 2 en Reijersdam. KBC won de derby, mede doordat twee biljarters in een bijzonder goede vorm waren.