Inbraak

KAMPEN - Op zaterdag 1 januari 2022 heeft er tussen 00.15 uur en 15.30 uur een poging tot inbraak in een bestelbus plaatsgevonden.

De bus stond geparkeerd aan De Winde. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Mishandeling

KAMPEN - Woensdagmiddag 29 december werd een 52-jarige man uit Kampen naar eigen zeggen door een kennis van hem mishandeld aan de Carlsonstraat. 

Aangever zou zijn geslagen en zijn auto zou daarbij ook vernield zijn. 

De verdachte een 49-jarige man uit Kampen heeft zichzelf gemeld bij het politiebureau alwaar hij aan werd gehouden. De man is voor onderzoek ingesloten

Man onaanspreekbaar langs water

KAMPEN - De politie trof woensdag 29 december rond 22.30 uur een man liggend aan de waterkant aan. De man was onaanspreekbaar en werd bewaakt door zijn hond.

Voordat het ambulancepersoneel haar werk kon doen werd de hond door collega’s van de hondenbrigade gevangen. 

De 35-jarige man is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Diefstal telefoon

KAMPEN - Een 16-jarige jongen is dinsdag rond 18.40 uur bestolen langs het Harmoniepad. De jongen werd door twee andere jongens aangesproken.

Tijdens het gesprek heeft het tweetal de telefoon van de jongen ontfutseld. De daders zijn er op hun fiets vandoor gegaan. De politie zoekt naar getuigen van deze diefstal.