E-meeting in Kamperveen

KAMPERVEEN - In de Gereformeerde Kerk in Kamperveen wordt zondag 6 februari een E-meeting gehouden. 

De E staat voor Everybody, wat wil zeggen dat de meeting voor iedereen is, al ligt het accent vooral op het bereiken en aanspreken van jongeren.
De jonge evangelist Daniël van Deutekom uit Arnhem gaat voor. Muzikale medewerking komt van Ludy Bronsema, Jacques van Marle en Conny Fikse. Aanvang 09.30 uur.

Webinar
circulariteit

ZWOLLE - Waar staan we in Overijssel op het gebied van circulariteit in de infrastructuur en de openbare ruimte? Op donderdag 10 februari van 12:00 tot 13:00 uur is er alles over te horen tijdens het gratis webinar: ‘Samen krijgen we de cirkel rond!’

De landelijke doelen voor 2030 en 2050 zijn: de economie uiteindelijk volledig laten draaien op herbruikbare producten en grondstoffen. Maar hoe circulair zijn we bij de realisatie en het beheer en onderhoud van infrastructuur en de openbare ruimte? Dat is door de provincie onderzocht onder de gemeenten in West-Overijssel, waterschap Drents Overijsselse Delta en Rijkswaterstaat Oost Nederland. De provincie presenteert de resultaten in dit webinar. Daarnaast zullen René de Heer (gemeente Zwolle) en Peter Gelink een verhaal houden over dit thema. Ook is gedeputeerde Eddy van Hijum vertegenwoordigd met een videoboodschap.
Het webinar richt zich op belangstellenden uit de sectoren overheid, ondernemers en onderwijs. Aanmelden via www.overijssel.nl/algemene-onderdelen/aanmelden-evenementen/webinar-cirkel-rond.