Ruud Regterschot jeugdkampioen bij Kampenion

KAMPEN - Ruud Regterschot heeft zaterdag zijn titel geprolongeerd bij de clubkampioenschappen voor de jeugd bij tafeltennisvereniging Kampenion. 

In het enkelspel namen achttien jeugdleden het zaterdagmiddag tegen elkaar op in zowel het enkel- als het dubbelspel. 

Jannick van den Broek en Luuk Regterschot, die afgelopen seizoen Landelijk B speelden, kwamen uit in de A-klasse. Mees van Dijk en Mikah van Putten, die het beginnersniveau duidelijk ontgroeid zijn, waren ingedeeld in de B-klasse. 

Alle andere deelnemers, van wie de meesten lid zijn geworden na de kennismakingslessen in september 2021, werden ingedeeld in de C-klasse.

Regterschot speelde de finale tegen Jannick van den Broek en won deze A-finale overtuigend. In 2021 werd hij ook al clubkampioen bij de jeugd. Vorig jaar gingen de clubkampioenschappen niet door in verband met corona. 

Mees van Dijk won in de B-klasse in een spannende finale van Mikah van Putten. Nika der Meulen was in de finale in de C-klasse veel te sterk voor Thijs Regterschot. 

Ondanks het verlies in de A-finale kon Van den Broek ook juichen. Met Ismay Kaptein won hij de dubbeltitel in de A-klasse. Het tweetal won in een spannende eindstrijd van de broers Luuk en Thijs Regterschot. Nika en Jamano van der Meulen waren de sterkste in de B-finale.