Afbeelding
foto aangeleverd

Nieuwe rolstoelbus voor cliënten van IJsselheem

Algemeen

KAMPEN - Al vele jaren biedt IJsselheem haar cliënten gezellige ritjes aan met de gezamenlijke rolstoelbus. Met dank aan alle gulle gevers heeft stichting Vrienden van IJsselheem een nieuwe rolstoelbus kunnen aanschaffen, zodat er nog meer cliënten gebruik van kunnen maken. 

De sleutel van de bus is symbolisch overgedragen aan Henry Marsman. Hij is bestuurslid van Stichting Vrienden van IJsselheem en tevens vrijwilliger. Vanuit die rol zorgt Henry voor het onderhoud en beheer van de rolstoelbussen. Door een goede samenwerking met Pouw Volkswagengarage in Kampen kon de bus snel geleverd worden en staan de eerste uitstapjes met de bus al op de planning.

Op zoek naar extra chauffeurs 
Nieuwe vrijwilligers voor het rijden in de bus zijn van harte welkom. Hiervoor is een “gewoon” rijbewijs voldoende. Voor informatie of het aanmelden als vrijwilliger kunnen mensen contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van IJsselheem, door te bellen met 088-3394400.

Stichting vrienden van IJsselheem
De aanschaf is mogelijk gemaakt door donaties, legaten en schenkingen. De Vriendenstichting van IJsselheem is voor alle locaties in Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De stichting heeft al een tal van wensen kunnen verwezenlijken. Bijvoorbeeld een mobiele geluidsinstallatie, een beweegtuin, recreatieve middagen, een vakantie voor bewoners en nu dus ook een tweede rolstoelbus. Wilt u de stichting ook steunen dan is een gift meer dan welkom. Kijk op de website van IJsselheem voor meer informatie.