KAMPEN - Tussen 2 juni en 6 juni 2022 presenteert de Stadsgehoorzaal in samenwerking met het Kamper Vuur en Vlam Produkties de musical Pippin. Op 31 januari zijn de repetities van start gegaan. De musical zou plaatsvinden in 2021, maar vanwege de coronamaatregelen kon de productie niet doorgaan. Een groot deel van de cast is intact gebleven, aangevuld met nieuwe castleden. Kaarten via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.
KAMPEN - Tussen 2 juni en 6 juni 2022 presenteert de Stadsgehoorzaal in samenwerking met het Kamper Vuur en Vlam Produkties de musical Pippin. Op 31 januari zijn de repetities van start gegaan. De musical zou plaatsvinden in 2021, maar vanwege de coronamaatregelen kon de productie niet doorgaan. Een groot deel van de cast is intact gebleven, aangevuld met nieuwe castleden. Kaarten via www.stadsgehoorzaalkampen.nl. Foto Tennekes

Poging twee voor Kamper musicalproductie Pippin

KAMPEN - Tussen 2 juni en 6 juni 2022 presenteert de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Vuur en Vlam Produkties de musical Pippin. Op 31 januari zijn de repetities van de musicalproductie van start gegaan. 

De musical zou plaatsvinden in 2021, maar vanwege de coronamaatregelen kon de productie niet doorgaan. Een groot deel van de cast is intact gebleven, aangevuld met nieuwe castleden. De komende maanden wordt er hard gerepeteerd om in juni zes voorstellingen neer te zetten. Kaarten via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.