Afbeelding
beeld aangeleverd

Aanmelding voor Rookvrije Generatie Award IJsselland geopend

Algemeen

REGIO - Wie een goed rookvrij initiatief weet of zelf werkt aan een idee om een club of omgeving rookvrij te maken, kan dat aanmelden voor de Rookvrije Generatie Award IJsselland. In deze regionale wedstrijd zoekt GGD IJsselland het initiatief dat het beste werkt aan de rookvrije generatie. Het beste initiatief wint een geldbedrag om te gebruiken voor de rookvrije omgeving.

GGD IJsselland organiseert deze Rookvrije Generatie Award IJsselland om de personen en initiatieven die in de regio IJsselland enthousiast bezig zijn met het organiseren en realiseren van rookvrije omgevingen aan te moedigen en in het zonnetje te zetten. GGD IJsselland wil daarmee ook anderen inspireren om bij te dragen aan een Rookvrije Generatie.

Aanmelden kan tot en met 15 april 2022 via het aanmeldformulier op ggdijsselland.nl/rookvrijaward. Aanmelding staat open voor nieuwe initiatieven maar ook voor initiatieven die al langer bestaan. De drie beste initiatieven winnen een geldbedrag van € 2.500, € 1.000 en € 500 om te gebruiken voor realisatie van de rookvrije omgeving.