Spelen met taal bij Quintus

KAMPEN – ‘Spelen met taal’ is een nieuwe loot aan de cursusboom van Quintus. Daarom pakt het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 dit voorjaar flink uit met cursussen Spoken word, Grensverleggend schrijven, Druk met Taal, Open Atelier Handletteren, Druk je STEMpel (stemtechniek), Verhaal illustreren & binden en workshops Plakpoëzie en collagegedichten. 

Nieuwkomers zijn de korte cursussen Toneel 4+, 6+ en 9+, Dansmix (8+), Reis door het Lichaam (combi van spel, dans, yoga, mindfulness en tekenen voor groep 3-5), Fit met Quintus (50+) en Dans en Muziek als medicijn (NAH) en het koor Samen zingen, ook voor jou (mensen met een beperking).
Voor kinderen is er een Modeatelier blockprint (8+); voor jongeren een cursus Popart Selfieproject en workshops Street art. Volwassen deelnemers (16+) kunnen kiezen uit o.a. tetradruk, monotype, botanisch tekenen, portretfotografie met je telefoon, keramiek, tekenen, schilderen en boekbinden. Richting Valentijnsdag organiseert Quintus een online workshop Plakpoëzie en streepproza voor alle leeftijden (vanaf 9 jaar) en in de voorjaarsvakantie twee kinderworkshops: Joe Joe Ukelele (4-7 jaar) en Draadvogels met karakter (8-12 jaar). Ook voor professionals is er een cursusaanbod. Zo kunnen kunstenaars een workshop of masterclass lithografie volgen en terecht in het inspiratieatelier of de werkplaats grafiek. Kijk op quintuskampen.nl of bel met Quintus via 038-3371200.

Quiz-avond van Stichting Live Life

KAMPEN - Stichting Live Life houdt zaterdag 5 april in samenwerking met De Leuke Hanzestad en Kamper Events een quiz-avond. De quiz is voor teams van 4 tot 6 personen.

De inleg is € 10 per persoon en de opbrengst gaat naar de Stichting Live Life. Aanvang 19:30uur. Locatie: De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12. Aanmelden via publiciteit@stichtinglivelife.nl