Afbeelding
Foto: Ralph Trip

Kampenion boekt klinkende zege

Sport

KAMPEN - De tafeltennissers van Kampenion hebben zaterdag goede zaken gedaan. Thuis werd verrassend met 10-0 gewonnen van Taverbo 2.

Het dak ging eraf bij tafeltennisvereniging Kampenion. Niet na de klinkende overwinning van Kampenion 1 afgelopen zaterdag, maar ervóór al. En dat kwam door de storm. Uiteindelijk kon de wedstrijd wel doorgaan. Een stuk van het dak in de hoek van de zaal was door de hevige storm weggerukt, zodat het publiek zaterdagmiddag de donkere wolken voorbij kon zien trekken. Het was erg koud in de zaal, dus publiek en coaches hadden de winterjas aan.

Na het gelijkspel van een week eerder brachten Gert-Jan de Lange, inmiddels hersteld van zijn rugklachten, Julian Plette en Mark Hankel een stand van 10-0 op het scorebord. 

Tegenstander was Taverbo 2 uit het Brabantse Boxtel, vorig seizoen kampioen in de derde divisie, in de poule waarin ook Kampenion 2 uitkwam. Het eerste team van Kampenion had Taverbo 2 nog niet eerder ontmoet. Gelet op de rating mocht een overwinning verwacht worden, maar de maximale overwinning was een verrassing.

Gerard Meijeringh