Zaterdag 26 februari

Livemuziek in De Vier met Different. Vanaf 21:30 uur kunt u weer gezellig een hapje en een drankje doen en lekker genieten van de muziek van different. Trek uw mooiste outfit en uw dansschoenen aan en kom op 26 februari naar de Vier.


Zondag 27 februari

Kleintje carnaval bij Café de Lantaarn met Jac Ruiten aanvang 14.00 uur.


zaterdag 5 maart

VV Kampen 1 - VSW 1
‘t Harde 1 - Wilsum 1
Bennekom 1 - Dos Kampen 1
IJVV 1 - Den Ham 1

Irish Pub festival in diverse café's in de binnenstad. Meer info volgt.

Maandag 7 maart 

Informatieavond over dementie. Het Alzheimer Trefpunt Kampen-Zwartewaterland houdt maandagavond 7 maart een avond voor mensen met dementie, voor hun naasten en voor mensen die meer over Alzheimer willen weten. De avond heeft als thema ‘Binnenkijken bij dementie’.Gerdien Top van Topvoordementie laat de aanwezigen een kijkje nemen in het brein met dementie. Wat doet dementie met het brein en welke gevolgen voor het dagelijks leven heeft dat? Tijdens deze avond kan worden ervaren wat er in het hoofd gebeurt als het brein niet doet wat je wilt.De avond wordt gehouden in de tuinkamer van Ma Greet aan de Burgwal 45. Aanvang 19:30 uur.


Zaterdag 12 maart

Wilsum 1 - ‘s Heerenbroek 1
Wijthmen 1 - VV Kampen 1
ASC ‘62 1 - IJVV 1
Dos Kampen 1 - Nunspeet 1


Zondag 13 maart

WesterPLUSdienst. WesterPLUSdienst Westerkerk Op Zondag 13 maart om 17.00 uur Medewerkenden zijn : Ds M Schuurman Luis Miguel Pijffers Panfluit Herman Kamp Orgel / Piano.


26 maart

Bandjesavond in de café's in de binnenstad.