Story of The Cats
Story of The Cats Foto: Creators Live BV

Verhaal van The Cats in Stadsgehoorzaal

Algemeen

KAMPEN - De frontmannen van The Cats vieren dit jaar hun 80ste verjaardag. The Story of The Cats eert de grondleggers van de beroemde palingsound. Te zien op vrijdag 15 maart in de Stadsgehoorzaal. 

In deze voorstelling niet eerder vertoonde beelden van de originele band en verhalen van bekende Volendamse muzikanten. Daarnaast komen de grootste hits van The Cats voorbij. Arnold Muhren was zelf aanwezig bij de première en genoot van een Cats-avond: ‘Perfecte samenzang met de sterke leadzanger Rene Van Der Veen!’.

Over The Cats
De legendarische Volendamse popgroep The Cats waren jarenlang een van de meest succesvolle bands van Nederland.  The Cats bestond uit Cees Veerman, Piet Veerman, Arnold Mühren, Jaap Schilder, Theo Klouwer en Piet Keizer. De groep heeft veel betekend voor de ontwikkeling van de Nederlandse popmuziek. Met hun kenmerkende Volendamse ‘palingsound’  wisten The Cats de harten te veroveren van miljoenen fans in binnen- en buitenland. Nog steeds genieten fans dagelijks van onvergetelijke hits als Lea, Marian, Where Have I Been Wrong en Vaya Con Dios.