Afbeelding
Foto: Tennekes

Inschrijfgeld 100 euro lampionoptocht (A-groepen) tot 1 april

Algemeen

KAMPEN – Voor de lampionoptocht op vrijdag 26 april zijn op diverse plaatsen in de gemeente Kampen mensen reeds bezig met het bouwen van wagens, het maken van lampionnen en het naaien van kostuums. De jaarlijkse lampionoptocht, ook dit jaar weer gesponsord door Van Dijk Bikes, begint weer volop te leven. 

Om deelname te stimuleren ontvangen de A-groepen (vanaf 9 personen per groep) tot 1 april 100 euro inschrijfgeld. Naast deze bonus ontvangt iedere deelnemende A- groep 75 euro startgeld. Inschrijven voor de A-groep vóór 1 april via secretariaat@kamperoranjevereniging o.v.v. naam contactpersoon en het bankrekeningnummer waar het inschrijfgeld op kan worden gestort.

Voor de B-groepen (tot en met 9 personen) geldt een startgeld van 20 euro. Opgave voor deze groepen is niet nodig. Iedereen is welkom op 26 april. De Kamper oranjeverenigingen willen op deze manier zoveel mogelijk mensen (kinderen) stimuleren om deel te nemen aan de lampionoptocht, een evenement dat uniek is in Nederland.

Er zijn geldprijzen te winnen voor de mooiste creaties en voor de winnaars zijn er de traditionele bekers. De beoordelingscriteria van de jurering staan op de site van de KOV (www. Kamperoranjevereniging.nl).