Reijersdam pakt volle winst

HATTEM - Het dagteam van biljartvereniging Reijersdam heeft vorige week het duel tegen DOS Hattem overtuigend gewonnen. Alle vier spelers van de Kamper vereniging  wonnen hun partij.

Rens Jager won in 23 beurten van Freek Brons (9-12), Martin ten Hove versloeg in een sterke partij  Jan Willem Dijkgraaf (4-12, Ben Wielandt was te sterk voor Sape van Abbema (9-12) en Wim Kars zegevierde met 5-12.

Hoofdrol Ringenier bij zege Kampenion

KAMPEN - Kampenion heeft zaterdag een nipte overwinning van 7-6 geboekt op het Rotterdamse Alexandria ยด66. De zege van de Kamper tafeltennissers kwam voor een belangrijk deel op conto van Ton Ringenier die als enige al zijn partijen wist te winnen.

Ringenier wist vrij eenvoudig te winnen van Daan Gossens en Tristan Benschop, maar tegen Johnny Yang moest hij alles uit de kast halen. Zijn ploeggenoten Thomas Niemeijer Gert-Jan de Lange en Robin Lieftink moesten bij het enkelspel ieder genoegen nemen met een punt. Wel wisten De Lange en Niemeijer overtuigend het dubbel te winnen. Met de zege doet Kampenion goede zaken in de middenmoot. Kampenion staat momenteel op de vierde plaats, twee punten achter de nummer drie, Alexandria '66. Komende zaterdag reist Kampenion 1 naar Amsterdam voor de strijd tegen koploper Tempo-Team 3.