Wilsum verliest cruciaal duel

WILSUM – De degradatiekraker tussen Wilsum en Elspeet zaterdag is een prooi geworden voor laatstgenoemde. Elspeet won met 0-1 en daardoor is het voor Wilsum nu wel een heel lastige opgave geworden om zich te handhaven.

In de eerste helft had de thuisploeg wel het betere van het spel en waren er onder meer kansen voor Gert Jan Sollie. Elspeet liet Wilsum het spel maken. De gasten zouden uiteindelijk aan het langste eind trekken met een treffer na rust die viel nadat Elspeet een corner mocht nemen. Wilsum staat met 9 punten helemaal onderaan en Elspeet staat tweede van onderen met 13 punten.

Set-Up niet opgewassen tegen Avior

IJSSELMUIDEN – De volleybalheren van Set-Up bleken zaterdag niet opgewassen tegen Avior. In eigen huis wisten de IJsselmuidenaren geen set binnen te halen en daarmee eindigde het duel in 0-4.

Avior schoot uit de startblokken , nam meteen een voorsprong in de eerste set en gaf die niet meer uit handen. Set-Up verloor de set met 16-25. In de tweede set speelde Set-Up aanvankelijk beter en ging het gelijk op tot een stand van 10-10. Daarna zette Avior aan en werd het krachtsverschil onderstreept met een tussenstand van 10-18 en een eindstand van 20-25. Set-Up slaagde er vervolgens niet in om er nog een wedstrijd van te maken en verloor ook de derde en de vierde set.