Set Up fors onderuit

ZWOLLE - De volleyballers van Ten Brinke Set Up hebben de derde competitiewedstrijd verloren. HHB Coaching/CSV was met 4-0 te sterk.

Set Up begon zwak en stond na enkele minuten al meer dan vijf punten achter. Scorend wilde het niet lukken bij de IJsselmuidenaren. CSV won de eerste set met 25-19.

Ook in de tweede set startte Set Up moeizaam. Wederom liep de ploeg achter de feiten aan. Set Up-trainer Peter Gaillard probeerde met wissels het tij te keren, maar dat haalde niet veel uit. Set Up verloor de tweede set met 25-21.

In de derde set ging het beter met Set Up. Tot halverwege de set ging het gelijk op. Daarna oogde het spel van Set Up rommelig. CSV pakte ook deze set (25-20).

Door blessures stond er een bijzonder basisteam aan de start van de laatste set. Diagonaal Gerco Wijnne werd middenspeler, omdat Louwe van den Bos niet verder kon door knieproblemen. Set Up moest ook de laatste set afstaan: 25-21.

Winst Wit-Blauw en KV DOS

KAMPEN - In de vijfde speelronde van de veldcompetitie kwamen Wit-Blauw en KV DOS zaterdag tot winst.

Koploper Wit-Blauw/Green Organics won met 13-15 bij Sparta, dat in de zaal in de hoofdklasse acteert. KV DOS Kampen/Veltman versloeg thuis Tweemaal Zes met 16-11.