Afbeelding
Foto Tennekes

Streep door zaalvoetbalstrijd

KAMPEN - De negende editie van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap (KZK) gaat dit jaar niet door. Vanwege het stijgend aantal coronabesmettingen en de onbestendigheid van de toekomstige ontwikkelingen zien de organisatie en het bestuur van Futisala het niet zitten om een ‘veilig’ toernooi te houden in december.

De organisatie van het Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap kwam tot dit besluit na overleg met het bestuur van Futisala. “Met het dalend aantal corona besmettingen was er deze zomer goede hoop dat deze editie ‘gewoon’ door kon gaan. Afgelopen weken is gebleken dat het coronavirus bezig is aan een opmars, waarbij inmiddels wordt gesproken van een tweede golf. Het streven van de organisatie is dat wij voor iedereen een veilig evenement willen organiseren. Gezien de toename van het virus en de onbestendigheid van de toekomstige ontwikkelingen is dit echter niet mogelijk”, zo laat de organisatie weten.

“In 2021 hopen wij alsnog samen met alle vrijwilligers, sporters en sponsoren een nieuwe editie van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap te organiseren.”