Afbeelding
foto aangeleverd

Campagne binnenstadondernemers: "Samen de schouders eronder!”

KAMPEN - Samen de schouders eronder. Onder dit motto start binnenkort de wintercampagne van Kampen Partners. Onderdeel van de campagne zijn het blijven investeren in de sfeer in de binnenstad door onder andere de aankleding van de binnenstad te verbeteren, en een winterprijzenactie.

Wethouder Geert Meijering is enthousiast: "Als gemeente Kampen werken we hier graag aan mee. Zeker nu de maatregelen rondom Corona flink zijn aangescherpt proberen we samen onze ondernemers in de aanloop naar de feestdagen zo goed mogelijk te ondersteunen door de binnenstad veilig, maar ook gezellig te houden.”
Binnenstadmanager Leo Hoksbergen: "In de afgelopen week hebben we de sfeerverlichting weer in de binnenstad opgehangen. Omdat er vanwege de coronamaatregelen geen evenementen georganiseerd mogen worden, worden er ook extra sfeermaatregelen in de binnenstad genomen: zo is het plan om de winkelstraten extra aan te kleden met kerstbomen en gaan we verschillende creatieve ‘feel good acties' op poten zetten.”
Vanuit de werkgroep evenementen van het ondernemersfonds in de binnenstad wordt in de periode vanaf 10 november tot aan de kerstdagen in samenwerking met Brugmedia een winterprijzenactie georganiseerd. Het winkelend publiek kan dan mooie prijzen winnen die door de ondernemers ter beschikking worden gesteld.
Wethouder Geert Meijering: "Daarnaast zijn we als gemeente samen met de ondernemers en vastgoedeigenaren volop bezig met de uitvoering van het stadsarrangement dat we met de provincie Overijssel hebben afgesloten.”
"Goede en duurzame sfeerverlichting draag bij aan een gezellige sfeer. De beleving en de uitstraling ervan maakt onze binnenstad direct veel gezelliger. De ondernemers hebben geïnvesteerd in duurzame en energiezuinige sfeerverlichting. Vanuit het stadsarrangement hebben we een bijdrage hieraan geleverd door bij de entrees drie eyecatchers in de vorm van de Kamper Kogge te plaatsen”, aldus wethouder Meijering.
De campagne start op 10 november en duurt tot het einde van het jaar. De campagne is ook terug te vinden op www.visitkampen.nl.