Man raakt bekneld onder auto

KAMPEN - Een 64-jarige man is met zijn been vrijdag vast komen te zitten onder zijn auto aan de Stikkenpolderweg.

De auto zat vast in de modder, waarna de man hem probeerde los te duwen. Daarbij kwam hij te vallen en met zijn been onder de auto.

Politie en brandweer hebben hem bevrijd, waarna hij zonder verwondingen naar huis kon.

Inbraak Rondeweg

IJSSELMUIDEN - Op vrijdag 30 oktober tussen 13 en 21 uur is er ingebroken in een woning aan de Rondeweg in IJsselmuiden.

De dader(s) hebben de hele woning doorzocht en verschillende spullen gestoken. De politie is op zoek naar getuigen. Contact opnemen kan via: 0900 - 8844.

Inbraak Burgemeester van Engelenweg

IJSSELMUIDEN - De politie is op zoek naar de dader(s) van een inbraak op zaterdag 31 oktober tussen 08.45 uur en 22.30 uur aan de Burgemeester van Engelenweg.

De hele woning is doorzocht en er zijn verschillende spullen gestolen.

Mishandeling

KAMPEN - Een 19-jarige jongen is zaterdag rond 19.00 uur mishandeld door een bekende van hem. De jongen stond met zijn vriendin te praten in de Lamoraal van Egmondstraat en kreeg uit het niets een klap in zijn gezicht.

De aangever is voor behandeling naar de huisartsenpost gegaan. De 18 jarige verdachte uit IJsselmuiden is aangehouden.

Voertuig vol zwaar vuurwerk ontruimd

KAMPEN - Leerlingen van het Ichthus College aan de Jan Ligthartstraat, mochten hun school maandagmorgen niet verlaten vanwege een geparkeerde auto met zwaar vuurwerk.

De auto trok de aandacht omdat een raampje was ingeslagen. Toen de politie ging controleren zagen zij het vuurwerk.

Brandweer, ambulance en de Explosieven Opruimingsdienst waren ter plaatse om het vuurwerk mee te nemen en onschadelijk te maken.