Drugs aangetroffen na geluidsoverlast

KAMPEN - De politie kreeg op vrijdagavond een melding van geluidsoverlast in Kampen. Bij de veroorzakers aangekomen bleek dat men met teveel mensen bij elkaar was en daarvoor hebben alle aanwezigen een officiële corona waarschuwing voor gekregen.

Een van de personen had geen legitimatiebewijs waarop een identiteitsfouillering toe werd gepast. Tijdens deze fouillering troffen de collega’s bij de 38-jarige man verdovende middelen aan. De man is aan gehouden en is voor onderzoek naar het bureau in Zwolle afgevoerd.

Diefstal auto met vuurwerk

IJSSELMUIDEN - In de nacht van zondag op maandag is een auto gestolen van een parkeerplaats achter de woningen aan de Hogehuisstraat in IJsselmuiden.

Deze auto is later die maandagochtend 2 november aangetroffen op een parkeerplaats aan de Jan Ligthartstraat. In de auto lag zwaar vuurwerk en daarom moest de EOD ter plaatse komen. De politie is op zoek naar getuigen.

Bedreiging met mes

KAMPEN - Bij een conflict aan de Marktgang zijn zondag 8 november vier jongens bedreigd met een mes.

De jongens werden bedreigd door hun buurman die een mes in handen had en de vriendin van de buurman die een fles in handen had. Beide personen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau in Zwolle voor verder onderzoek.

Belterreur 112

KAMPEN - Een 62-jarige Kampenaar heeft zondag 8 november zonder noodzaak 30 keer 112 gebeld. De man is overbracht naar het bureau in Zwolle.

Eerder die week deed hij hetzelfde 170 keer.