Afbeelding
Foto Tennekes

Grote doneeractie Voedselbank bij De Hoeksteen

IJSSELMUIDEN - De voedselbanken hebben het moeilijk in coronatijd. Er is minder aanvoer en er komen steeds meer klanten. De Hoeksteen wil graag haar steentje bijdragen door een actie te houden voor de plaatselijke voedselbank waarbij mensen van binnen en buiten De Hoeksteen een week lang producten kunnen inleveren in de kerk.

De actie vindt plaats van maandag 16 november tot en met zaterdag 21 november. De inlevertijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag kunnen mensen terecht van 09.00 tot 12.00 uur. Inleveren kan geheel coronaproof via de hoofdingang van de kerk. Vrijwilligers van De Hoeksteen zijn aanwezig om producten aan te nemen.
De organisatie heeft de Voedselbank benaderd met de vraag welke producten het hardst nodig zijn. Dat zijn onder andere houdbare melk, jam, thee, soep, potgroente, wasmiddelen, afwasmiddel, tandpasta en toiletpapier. Maar ook andere producten met een langere houdbaarheidsdatum zijn welkom.
De diaconie van De Hoeksteen organiseert twee keer per jaar een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Vanwege de coronamaatregelen kan dit niet in de gebruikelijke vorm plaatsvinden. De organisatie roept daarom heel IJsselmuiden en omgeving op om mee te doen met deze nieuwe actie. Het adres van De Hoeksteen is Goudplevier 103 in IJsselmuiden. Voor vragen kan gemaild worden naar beheer@hoeksteenkerk.nl