Afbeelding
foto Humanitas

Sinterklaasactie voor kinderen uit gezinnen met minimuminkomen

KAMPEN - Deze week krijgen ruim 250 kinderen in Kampen een cadeautje via de Sinterklaasactie van Humanitas. De actie is speciaal bedoeld voor kinderen van gezinnen die moeten rondkomen van het minimuminkomen en wordt uitgevoerd door vrijwilligers van Humanitas samen met bedrijven en organisaties in Kampen.

De sinterklaasperiode is voor veel kinderen een spannende tijd. Een gezellig familiefeest met leuke cadeautjes, pepernoten, marsepein en speculaas.

Maar niet alle kinderen vieren sinterklaas terwijl ze op school of op de sportclub wel mooie verhalen van andere kinderen horen. Humanitas organiseert ook dit jaar weer deze actie voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar die in de Gemeente Kampen wonen.
Ouders die meedoen, krijgen een verlanglijstje opgestuurd waarop ze cadeautjes kunnen aankruisen. Die worden ingekocht bij Top1Toys Het Speelhuys, dat korting geeft op de aanschafprijs én zorgt voor een zak pepernoten. De Albert Hein aan de meeuwenweg heeft een bijdrage geleverd om de sinterklaastas te vullen met een speculaasslof.
Wilt u de Sinterklaasactie volgend jaar ook sponsoren? Neem dan contact op met Angela Logtenberg via TA.Kampen@humanitas.nl