Afbeelding
Aangeleverd.

‘Winter in Kampen’ verplaatst naar februari 2021

KAMPEN - Eerder werd al bekend gemaakt dat vanwege de corona-crisis ‘Kerst in Oud Kampen’ dit jaar niet doorgaat. Nu het alternatieve plan ‘Winter in Kampen’ ook in december geen doorgang lijkt te vinden, heeft organisator Ventura besloten om dat te verplaatsen naar 20 en 21 februari 2021.

“We hopen dat we half januari duidelijkheid hebben over de doorgang van ‘Winter in Kampen’ in februari, tot die tijd gaan we rustig door met de voorbereidingen. Het belooft een prachtig programma te worden, met het stadspark als decor”, aldus Jan Liefting van Ventura.

Winter in Kampen

‘Winter in Kampen’ wordt een winterse wandeling door het stadspark als plaatjesboek. Langs een sfeervol verlicht en aangekleed parcours ziet de bezoeker decors, taferelen en figuranten. Bijzonder, verrassend en intiem – maar wel op 1,5 meter afstand. In verband met de huidige maatregelen, is het noodzakelijk om vooraf een kaartje te reserveren voor een beschikbaar tijdslot. De kaartverkoop zal in januari via www.winterinkampen.nl van start gaan. Ventura produceert voorstellingen en acts voor evenementen, festivals, straatacts en musicals. Voor deze acts zoekt het bureau nog grote en kleine talenten om kleine en grote rollen te spelen. Aanmelden kan via theaterbureau@venturakampen.nl.