Afbeelding
foto Fred Sollie

Online orgelconcert vanuit Bovenkerk

KAMPEN - Harm Hoeve geeft zaterdagavond 12 december een online kerstconcert op het Hinsz-orgel in de Bovenkerk. Op het programma staan bewerkingen van bekende kerstliederen.

Het concert is te volgen via deze LINK. Er kan voor het concert een donatie worden gedaan via een QR-code die regelmatig in beeld zal verschijnen.

Leger des Heils Kampen houdt kerstwijdingsdienst

KAMPEN - In het korpsgebouw van het Leger des Heils in Kampen wordt op Eerste Kerstdag onder leiding van kapitein Eric Kamperman een kerstwijdingsdienst gehouden.

Wie deze dienst wil bijwonen kan zich aanmelden via aanmeldendienstkorpskampen@outlook.com. De dienst begint om 11.00 uur. Er mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn en er is geen oppas- en kindernevendienst.

Kampen Boys Choir

KAMPEN - Ieder jaar zingt het Kampen Boys Choir op kerstavond in de Bovenkerk een traditioneel Festival of Nine Lessons and Carols. In verband met Corona maatregelen is dat dit jaar alleen online te volgen.

De uitzending is te zien op 24 december om 20.30 uur via het YouTube-kanaal van het Kampen Boys Choir.

Producten Israël

KAMPEN - Janny Kok uit Kampen is een van de tientallen consulenten die producten van het Israël Producten Centrum verkoopt.

"Met de verkoop van Israëlische producten proberen we het imago en de beeldvorming van Israël te verbeteren”, aldus Janny. Janny Kok is te bereiken via (06) 238 644 56.