KAMPEN - Al een aantal weken moesten de honderd kinderen van de Baptistengemeente de normale zondagsschool missen. Maar zondagmiddag 13 december kon er binnen de coronamaatregelen wel een kinderkerstfeest gehouden worden. Het was een speciale kerst-viering voor de kinderen van de kerk en voor hun meegebrachte vriendjes. Met een theatervoorstelling, knutselen, cadeaus en lekker eten was het één groot feest.
KAMPEN - Al een aantal weken moesten de honderd kinderen van de Baptistengemeente de normale zondagsschool missen. Maar zondagmiddag 13 december kon er binnen de coronamaatregelen wel een kinderkerstfeest gehouden worden. Het was een speciale kerst-viering voor de kinderen van de kerk en voor hun meegebrachte vriendjes. Met een theatervoorstelling, knutselen, cadeaus en lekker eten was het één groot feest. Foto: Tennekes.

Baptistengemeente viert kinderkerstfeest

KAMPEN - Al een aantal weken moesten de honderd kinderen van de Baptistengemeente de normale zondagsschool missen. Maar zondagmiddag 13 december kon er binnen de coronamaatregelen wel een kinderkerstfeest gehouden worden. Het was een speciale kerst-viering voor de kinderen van de kerk en voor hun meegebrachte vriendjes. Met een theatervoorstelling, knutselen, cadeaus en lekker eten was het één groot feest. Ook werd er een lied opgenomen, dat op kerstavond en eerste kerstdag tijdens de kerkdiensten (zie www.baptistenkampen.nl) wordt vertoond. Alle aanwezige kinderen waren in de basisschoolleeftijd.