Gemeente zoekt nog voor 12 locaties contactpersonen

KAMPEN - Voor een aantal van de toegewezen locaties zijn al contactpersonen gevonden. De gemeente zoekt voor nog 12 locaties contactpersonen.

Er zijn nog contactpersonen nodig voor de volgende locaties: Constructieweg, hoek Kastanjelaan/Bovensingel, Silene/Waterkers, Kievitstraat, kruising Esdoornhof/Kastanjelaan, Oratoriumplein, parkeerplaats Sporthal Cellesbroek, Zambonistraat, Erfgenamenstraat/voorzijde Het Lokaal, voetpad Garnaal/Zeegravensingel, Zeegraven/skatebaan, Zeegravensingel (bij de brug).
Mensen die contactpersoon willen zijn, kunnen zich melden bij de gemeente via de website www.kampen.nl/jaarwisseling. Daar is ook de lijst met alle toegewezen locaties te vinden. Voor meer informatie kunt u mailen met jaarwisseling@kampen.nl.
Vanwege de coronaregels die op dit moment nog gelden (maandagmorgen), is het dit jaar niet de bedoeling dat de schietplekken worden aangekleed met partytenten, barretjes, muziekinstallaties of vreugdevuren. "Ook wil ik geen vuurkorven zien op de openbare weg”, laat burgemeester Koelewijn weten. "Vanwege de coronaregels zal het wat dat betreft echt een sobere jaarwisseling zijn. Meer dan knallen zit er dit jaar niet in.”