Aanhouding voor geluidsoverlast

KAMPEN - Een 35-jarige man uit Kampen is dinsdag 8 december aangehouden voor geluidsoverlast. De man veroorzaakte al langere tijd geluidsoverlast en maakte zich deze avond hier wederom schuldig aan.

Toen hij door collega’s hierop werd aangesproken verleende de man geen enkele medewerking. De politie besloot hierop om de geluidsinstallatie in te nemen. De man wilde hier niet aan meewerken en deed agressief tegen de agenten. Zij hebben de man daarom gearresteerd.

Winkeldiefstal

KAMPEN - Een 20-jarige vrouw uit Almelo is maandag 7 december betrapt op winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Lovinkstraat. De vrouw is aangehouden en overgedragen aan de politie voor onderzoek.

Van de winkelier kreeg de vrouw in kwestie een winkelverbod voor een jaar.

Aanrijding letsel

KAMPEN - Aan de 2e Ebbingestraat vond donderdag 10 december rond 10.45 uur een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter.

De bestuurder van de scooter werd ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto werd gecontroleerd op het gebruik van verdovende middelen waar hij positief op testte. Nader onderzoek volgt.

Vernieling auto

KAMPEN - Aan de Berklaan zijn 3 banden van een geparkeerd staande auto lekgestoken.

De vernieling vond plaats tussen zaterdag 12 december 10.00 uur en zondag 13 december 08.00 uur.