KAMPEN - De traditioneel drukste periode van het jaar voor de ondernemers van de Oudestraat, is stiller dan ooit. Door de nieuwe lockdownmaatregelen mogen de meeste winkels niet open. Slechts een select aantal ondernemers mag de deuren geopend houden. Kijk op www.brugnieuws.nl voor een overzicht van geopende winkels en de mogelijkheden om uw lokale ondernemer te bereiken. Op de Foto: Voedingsgerelateerde ondernemers, zoals de Zuivelhoeve, mogen open blijven.
KAMPEN - De traditioneel drukste periode van het jaar voor de ondernemers van de Oudestraat, is stiller dan ooit. Door de nieuwe lockdownmaatregelen mogen de meeste winkels niet open. Slechts een select aantal ondernemers mag de deuren geopend houden. Kijk op www.brugnieuws.nl voor een overzicht van geopende winkels en de mogelijkheden om uw lokale ondernemer te bereiken. Op de Foto: Voedingsgerelateerde ondernemers, zoals de Zuivelhoeve, mogen open blijven. Foto: Tennekes.

Onwerkelijk rustige Oudestraat in aanloop naar kerst

KAMPEN - Het is stil op straat. Door de nieuwe lockdownmaatregelen mogen de meeste winkels op de Oudestraat niet open. Slechts een select aantal ondernemers mag de deuren geopend houden. Ondernemers proberen op creatieve manieren op veilige wijze de bedrijfsvoering voort te zetten. Kijk op www.brugnieuws.nl voor een overzicht van geopende winkels en de mogelijkheden om uw lokale ondernemer te bereiken.