KAMPEN - Verplicht aanmelden, registratie bij binnenkomst, maximaal dertig personen in de kerk en linten gespannen langs de kerkbanken. Veel kerken hebben besloten om vanwege de corona de diensten te schrappen, maar de Westerkerk zag mogelijkheden om onder strikte voorwaarden toch 30 kerkgangers toe te laten. De dienst werd online gestreamd, zodat thuis meegekeken kon worden.
KAMPEN - Verplicht aanmelden, registratie bij binnenkomst, maximaal dertig personen in de kerk en linten gespannen langs de kerkbanken. Veel kerken hebben besloten om vanwege de corona de diensten te schrappen, maar de Westerkerk zag mogelijkheden om onder strikte voorwaarden toch 30 kerkgangers toe te laten. De dienst werd online gestreamd, zodat thuis meegekeken kon worden. FOTO TENNEKES

Kerstdienst met coronabeperkingen in Westerkerk

KAMPEN - Verplicht aanmelden, registratie bij binnenkomst, maximaal dertig personen in de kerk en linten gespannen langs de kerkstoelen. De kerkdienst in de Westerkerk op Eerste Kerstdag was er één die de bezoekers niet snel vergeten. Veel kerken hebben besloten om vanwege de corona de diensten te schrappen, maar de Westerkerk zag mogelijkheden om onder strikte voorwaarden toch wat kerkgangers toe te laten. De dienst werd online gestreamd, zodat thuis ook meegekeken kon worden.