KAMPEN - Ondanks de strengere coronamaatregelen, voelde Oudjaarsdag in Kampen toch ouderwets vertrouwd. Van 10.00 tot 02.00 uur mocht er in de gemeente met melkbussen geschoten worden. Schutters hebben zich vooraf moeten aanmelden en moesten een polsbandje dragen. Op locatie waren maatregelen genomen om de afstand te garanderen, zoals op de foto te zien op het Markeresplein in IJsselmuiden. De burgemeester is erg tevreden over het verloop hiervan. Kijk ook naar de fotoreportage op pagina 17.
KAMPEN - Ondanks de strengere coronamaatregelen, voelde Oudjaarsdag in Kampen toch ouderwets vertrouwd. Van 10.00 tot 02.00 uur mocht er in de gemeente met melkbussen geschoten worden. Schutters hebben zich vooraf moeten aanmelden en moesten een polsbandje dragen. Op locatie waren maatregelen genomen om de afstand te garanderen, zoals op de foto te zien op het Markeresplein in IJsselmuiden. De burgemeester is erg tevreden over het verloop hiervan. Kijk ook naar de fotoreportage op pagina 17. Foto Tennekes

Vertrouwd geknal omlijst Kamper Oudjaarsdag

KAMPEN - Ondanks de verstrengde coronamaatregelen, was Oudjaarsdag in Kampen toch ouderwets vertrouwd. Vanaf 10.00 uur tot 02.00 uur mocht er in de gemeente met melkbussen geschoten worden. Schutters hebben zich vooraf moeten aanmelden en moesten een polsbandje dragen. Op locatie waren maatregelen genomen om de afstand te garanderen, zoals op de foto te zien op het Markeresplein in IJsselmuiden. Kijk ook naar de fotoreportage op pagina 17.