Bibliotheek zoekt 100 taartenbakkers en voorlezers

KAMPEN - Wie jarig is trakteert, maar krijgt ook cadeautjes. Bibliotheek Kampen gaat dat in het kader van haar 100-jarig bestaan samenvoegen. Daarvoor worden 100 taartenbakkers en 100 voorlezers gezocht die samen met de Bibliotheek anderen willen laten genieten van taart of van een mooi verhaal.

De taarten en verhalen worden uitgedeeld in de gemeente Kampen. Niet alleen in de Bibliotheek maar ook op straat, bij zorginstellingen, dagbesteding, een buurthuis, leesclub, enzovoorts. Op 9 februari is de Bibliotheek jarig en dan gaat dit van start. Alle informatie over deze verjaardag staat op www.bibliotheekkampen.nl/100jaar..

Inspiratiesessie met Krijgsman en Bergman-Agteres

KAMPEN – Muzikant Elisa Krijgsman komt zaterdagochtend 6 februari naar Kampen om samen met zangeres Stephanie Bergman-Agteres een online inspiratiesessie te verzorgen vanuit het Quintusproject Lift It Up. Tussen 10.00 en 11.00 uur is de livestream te volgen via het youtubekanaal van Quintus Kampen.

Belangstellenden kunnen zich tijdens deze gratis livestream laten inspireren door de persoonlijke verhalen van Elisa en Stephanie over muziek en het christelijk geloof, het hart van aanbidding en de rol die muzikanten of zangers mogen vervullen binnen hun kerk of gemeente. Er is gelegenheid om via de live chat vragen te stellen. De link is te vinden via https://youtu.be/TRLOamvFbMw.