Uitzicht vanuit Leescafé Paatje
Uitzicht vanuit Leescafé Paatje Bibliotheek Kampen

Meer ophaalmomenten afhaalbieb vanwege verlenging lockdown

KAMPEN - Met de verlenging van de lockdown tot en met 2 maart blijft de Bibliotheek in Kampen en IJsselmuiden gesloten voor publiek.

Om thuis boeken en tijdschriften van de Bibliotheek te kunnen blijven lezen is er de afhaalbieb. Gereserveerde boeken kunnen daar worden opgehaald. Sinds maandag 8 februari zijn de ophaalmomenten uitgebreid.

Boeken kunnen gereserveerd worden via www.bibliotheekkampen.nl en de bieb-app Wise. Vanwege het succes van de Afhaalbieb moet rekening gehouden worden met een langere verwerkingstijd. Zodra de reservering klaarstaat ontvangt men bericht en kan naar de klantenservice worden gebeld om een ophaalmoment af te spreken: (038) 331 21 01. De klantenservice is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het ophalen kan alleen op afspraak en binnen bepaalde tijdsblokken: Kampen: maandag t/m vrijdag, 10.00 – 12.00, 12.00 – 14.00 en 14.00 – 16.00 uur. IJsselmuiden: maandag, woensdag en vrijdag, 14.00 – 16.00 uur.
Bij het ophalen van de reservering kunnen ook eerder geleende boeken ingeleverd worden. De uitleentermijn van alle uitgeleende boeken wordt door Bibliotheek Kampen verlengd zolang de Bibliotheek vanwege de lockdown gesloten moet blijven. Leners hoeven niet bang te zijn voor een boete.


Leden van Bibliotheek Kampen kunnen met hun abonnement ook gratis gebruikmaken van de OnlineBibliotheek.nl, met duizenden e-books, luisterboeken en de Digitale tijdschriftenbieb.