KAMPEN - Na enkele maanden coronalockdown was iedereen wel toe aan een verzetje. Vanaf de eerste sneeuwvlok kwamen de Kampenaren naar buiten om te genieten van het winterlandschap. Sneeuwballengevechten, wedstrijden op de slee, ja, zelfs snowboarders en langlaufers waren te zien. Er werden Iglo's gebouwd, sneeuwpoppen en er werd vooral heel veel geschaatst. Op de burgel, op de gracht in het stadspark en op de bypass zoals te zien op deze foto.
KAMPEN - Na enkele maanden coronalockdown was iedereen wel toe aan een verzetje. Vanaf de eerste sneeuwvlok kwamen de Kampenaren naar buiten om te genieten van het winterlandschap. Sneeuwballengevechten, wedstrijden op de slee, ja, zelfs snowboarders en langlaufers waren te zien. Er werden Iglo's gebouwd, sneeuwpoppen en er werd vooral heel veel geschaatst. Op de burgel, op de gracht in het stadspark en op de bypass zoals te zien op deze foto. Tennekes.

Kampen massaal op de ijzers voor welkom wintervertier

KAMPEN - Na enkele maanden coronalockdown was iedereen wel toe aan een verzetje. Vanaf de eerste sneeuwvlok kwamen de Kampenaren naar buiten om te genieten van het winterlandschap. Sneeuwballengevechten, wedstrijden op de slee, ja, zelfs snowboarders en langlaufers waren te zien. er werden Iglo's gebouwd, sneeuwpoppen en er werd vooral heel veel geschaatst, waar het maar kon. Op de burgel, op de gracht in het stadspark en op de bypass zoals te zien is op deze foto van Richard Tennekes. Blader voor meer foto's van wintervertier naar pagina 17.