Afbeelding
Foto: Go-Ahead Kampen

Nieuwsbrief voor lopers

KAMPEN - De inschrijvingen van deelnemers van de 2Bruggenloop worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum. Dat heeft de organisatie de deelnemers laten weten via een nieuwsbrief.

De organisatie heeft alle inschreven lopers een nieuwsbrief gestuurd. Nu de loop is uitgesteld, is het mogelijk voor de lopers om de te lopen afstand te veranderen. Dit kan kenbaar worden gemaakt door een mail te sturen naar info@2bruggenloop.nl.

Daarnaast laat de organisatie in de nieuwsbrief weten dat het op zoek is naar verhalen achter de loper. “Met 1.500 lopers zijn er 1.500 verschillende verhalen. Wij zijn op zoek naar verhalen waarom jij de 2Bruggen (loop) wilt overwinnen. Laat het ons weten via info@2bruggenloop.nl”, is de oproep van de organiserende vereniging AV Isala '96.

Hans van Zuiden blijft assistent bij Go-Ahead Kampen

KAMPEN - Hans van Zuiden is ook komend seizoen actief als assistent-trainer bij Go-Ahead. Het is voor het vierde jaar dat hij deze functie gaat vervullen. Eerder legde de Kamper eersteklasser Gert van Duinen vast als hoofdtrainer voor het komende seizoen. Hij is de opvolger van Marco Roelofsen, die na dit seizoen vertrekt.

Naast Van Zuiden hebben ook André Meijberg en Menno Jansma (beiden teammanager), Randy van Mierlo (hersteltrainer), Olivier Meijer (grensrechter) en Cor Straetemans (keeperstrainer) hun woord gegeven tot de zomer van 2022.

Competitieduels volleybal definitief geschrapt

UTRECHT - De volleybalcompetities (onder eredivisie) worden definitief in het slot gegooid. Alle resterende competitieduels voor dit seizoen worden geschrapt. Dat heeft de Nederlandse volleybalbond Nevobo vorige week laten weten.

De volleybalbond kwam tot dit besluit nadat het kabinet de geldende coronamaatregelen tot en met 2 maart bekendmaakte. Op 12 januari maakte de Nevobo al bekend dat er dit seizoen geen promotie en degradatie wordt toegepast. De bond dacht er nog wel over om competitiewedstrijden te organiseren als voorbereiding voor komend seizoen. Door deze optie heeft de Nevobo dus ook een streep gezet.