Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Go-Ahead Kampen versterkt zich met Reza Hosseini

KAMPEN - Go-Ahead Kampen heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met verdediger Reza Hosseini. Hij komt over van HZVV en heeft voor een jaar getekend.

De 27-jarige Hosseini is een snelle opkomende tweebenige back die zowel op de rechterflank als op de linkerflank kan spelen. Hij is geboren in Kampen en speelde tot zijn 12e in de jeugd van DOS Kampen. Daarna verhuisde het gezin naar Hoogeveen.

In 2013 maakte Hosseini zijn debuut in de hoofdmacht van HZVV en daar is hij nu al acht seizoenen actief en één van de sterkhouders. Momenteel woont hij nog in Groningen, maar op korte termijn gaat Hosseini verhuizen naar Zwolle, waar hij een eigen zaak wil gaan starten.

Er waren meerdere clubs uit de regio geïnteresseerd, maar zijn keuze viel op Go-Ahead Kampen.

Hosseini: "Uit de gesprekken die ik heb gevoerd met de technische commissie en met de nieuwe hoofdtrainer Gert van Duinen, die ik goed ken vanuit zijn tijd als trainer bij HZVV, kreeg ik een heel fijn gevoel. De club heeft de ambitie om uit te groeien tot een stabiele hoofdklasser en ik wil de club gaan helpen om die doelstelling te behalen. Een club als Go-Ahead Kampen, met een grote aanhang, hoort mijns inziens ook in de hoofdklasse thuis. Kampen voelt voor mij als thuiskomen en ik denk dat we komend seizoen een goed voetballende en ervaren ploeg hebben die mee gaat doen om promotie naar de hoofdklasse.’’