IJSSELMUIDEN - Beter Wonen is begonnen met de sloop van de Drostenstraat in IJsselmuiden. Eerst wordt nummer 1 tot en met 24 gesloopt. In 2022 staat de sloop van de overige nummers gepland. De flats worden vervangen door nieuwbouw met verschillende types appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Op dit moment zijn er op de begane grond geen appartementen, er zijn drie woonlagen. De nieuwe gebouwen krijgen 4 woonlagen.
IJSSELMUIDEN - Beter Wonen is begonnen met de sloop van de Drostenstraat in IJsselmuiden. Eerst wordt nummer 1 tot en met 24 gesloopt. In 2022 staat de sloop van de overige nummers gepland. De flats worden vervangen door nieuwbouw met verschillende types appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Op dit moment zijn er op de begane grond geen appartementen, er zijn drie woonlagen. De nieuwe gebouwen krijgen 4 woonlagen. Foto: Tennekes.

Start sloop deel Drostenstraat flats in IJsselmuiden

IJSSELMUIDEN - Beter Wonen is maandag begonnen met de sloop van de Drostenstraat in IJsselmuiden. Eerst wordt nummer 1 tot en met 24 gesloopt. In 2022 staat de sloop van de overige nummers gepland. De flats worden vervangen door nieuwbouw.

In de nieuwbouw komen verschillende types appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Op dit moment zijn er op de begane grond geen appartementen, er zijn drie woonlagen. De nieuwe gebouwen krijgen 4 woonlagen.