Spaaractie ‘Wat een plaatje!’ bijna afgelopen

De spaaractie duurt nog tot en met 31 maart. Wie dubbelen heeft en/of nog plaatjes nodig heeft aan het eind van de maand, kan een verlanglijstje en de dubbelen voor 11 april inleveren bij één van de beide de Jumbo's in Kampen.

"Dan gaan we in er mee aan de slag om jouw boek ook compleet te maken. Je kunt dan op donderdag 22 april of zaterdag 24 april jouw envelop ophalen bij het Stadsarchief in De Stadskazerne. Natuurlijk kun je ook je alleen je dubbelen inleveren als je je boek vol hebt, dan help je zo op deze manier de anderen hun boek vol te krijgen”, laat het Stadsarchief weten.
1. Stop de dubbele plaatjes in een envelop. Schrijf voor- en achternaam duidelijk op de envelop. Schrijf ook op de envelop de nummers van de plaatjes die je nog mist. Lever de envelop vóór 11 april in bij Jumbo Penningkruid (bij de servicebalie) of Jumbo Hanzeplein (in de speciale inleverzuil).
Het Stadsarchief gaat dan aan de slag om de ontbrekende plaatjes bij elkaar te zoeken. Op 22 of 24 april kan tussen 10 en 12 uur de ruilenvelop worden afgehaald bij het Stadsarchief in De Stadskazerne. Het Stadsarchief heeft nog een vraag: Wie is de dame die op de voorkant van het plaatjesalbum staat? Stuur het antwoord naar info@stadsarchiefkampen.nl.

Winkeldiefstal en bedreiging

KAMPEN - Aan de Lovinkstraat werd dinsdag rond 18.30 uur een winkeldiefstal gepleegd. Twee mannen hadden daar een fles drank gestolen.

Kort na dit incident kreeg de politie een melding over twee mannen die dronken een gevecht uitlokten met een bezorger aan de Oudestraat. De politie heeft de twee mannen die overeen bleken te komen met het signalement van de winkeldieven aangehouden. Het ging om twee mannen van Poolse afkomst in de leeftijd van 26 en 23 jaar.