Geen bevrijdingsloop in april

KAMPEN - Atletiekvereniging Isala ’96 heeft besloten de Bevrijdingsloop in april niet door te laten gaan.

“Binnen de huidige coronamaatregelen is het nog steeds niet toegestaan om evenementen te organiseren en mocht de overheid op korte termijn de regels aanpassen, dan is het te kort dag om het evenement op te tuigen”, zo laat de Kamper atletiekvereniging weten.

AV Isala '96 hoopt de Bevrijdingsloop in het najaar alsnog te kunnen organiseren. Een datum is nog niet bekend. “Dit zal afhangen van andere schoolevenementen, vakanties en toestemming van de overheid om weer evenementen te mogen organiseren.”

KV DOS Kampen houdt korventocht

KAMPEN - Korfbalvereniging DOS Kampen/Veltman houdt zaterdag 27 maart een korventocht door verschillende wijken in Kampen.

Leden en niet-leden kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur op zoek gaan naar ruim tien korven. Bij elke korf wordt gevraagd om een doelpunt te maken om zo een letter te verdienen. Met de letters kan een woord gemaakt worden welke in mag geleverd worden bij de korfbalkantine. De activiteit is voor jong en oud. Gevraagd wordt om een eigen bal mee te nemen. Vanaf vrijdag 27 maart zijn de stempelkaart en plattegrond te downloaden via www.kvdoskampen.nl.