Archief van herman Krebbers verhuisd

Van Putten kreeg het Krebbers archief in 2009 in bezit. De vrouw van Krebbers onderhield het, maar toen het tweetal kleiner ging wonen hadden ze er eigenlijk geen plek meer voor. Ze vroegen Van Putten het te beheren. Hij was vereerd en richtte een tentoonstelling in die in 2009 door, de toen 85-jarige, Krebbers zelf werd geopend.

Van Putten is inmiddels 67 jaar. Aan stoppen, denkt hij nog lang niet, maar het huidige winkelpand zou met het oog op de toekomst wel een stukje kleiner kunnen. Van Putten kijkt uit naar een kleinere locatie. In voorbereiding op de inkrimping besloot hij het archief te schenken aan het Nederlands Muziek Instituut in Den Haag, dat al jaren interesse toont. In 2018 overleed Krebbers. Eigenlijk vond Van Putten toen al dat het archief een groter publiek verdiende. Het NMI wil het archief naast dat van Theo Olof wil positioneren. Krebbers vormde jarenlang een vast duo met Olof. Dus een veel passender plek kon het archief wat Van Putten betreft niet krijgen.
Herman Krebbers was een Nederlandse concertviolist. Hij trad internationaal op als solist. Daarnaast was hij concertmeester van het Residentie Orkest en het Concertgebouworkest.