Afbeelding
Aangeleverd.

Inner Wheel Kampen brengt Paasgroet

KAMPEN - Vrijdag 2 april werden door Serviceclub Inner Wheel Kampen 46 Paasbakjes uitgereikt. Alle huiskamers/ontmoetingsruimtes van alle Verzorgings- en Verpleeghuizen in Kampen, alsook het Philadelphia Huis in IJsselmuiden werden, vergezeld met een Paasgroet, opgevrolijkt.

Twee dames uit de activiteitencommissie van Inner Wheel bezorgden de bakjes in verband met de Coronamaatregelen bij de diverse Recepties, waar ze enthousiast in ontvangst genomen werden door enkele personeelsleden. Op de foto ook twee bewoners van Ma Greet.

Inner Wheel is een wereldwijde organisatie en heeft als e´e´n van haar doelstellingen, zich gezamenlijk in te zetten voor de naaste gemeenschap waartoe zij behoren of anders gezegd: het bevorderen van sociale betrokkenheid. Met elkaar, voor elkaar e´n voor anderen! "Op de Paasgroet stond dan ook: Pasen vier je samen!"
Andere doelen zijn het creëren van vriendschappelijke banden en het bevorderen naar internationaal begrip. Inner Wheel realiseert dit door als groep de krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars ervaring en talenten. Van het steunen van een goed doelen tot het regelen van een leuk uitstapje, tot de organisatie van een inspirerende bijeenkomst voor alle leden uit het hele land of de hele wereld.