Jorian Wellenberg keert terug bij IJVV

IJSSELMUIDEN - Jorian Wellenberg maakt na dit seizoen de overstap van KHC naar IJVV. Dat betekent dat hij na vier jaar terugkeert op Sportpark Den Uithoek.

Wellenberg speelde in de jeugd bij IJVV en vertrok in 2014 naar DOS Kampen. Daar speelde hij drie seizoenen. Vervolgens keerde hij terug bij IJVV. In zijn eerste seizoen werd hij door de supporters van IJVV verkozen tot beste speler van het jaar. Na nog een jaar IJVV vertrok hij naar KHC. Dit seizoen is hij bezig aan zijn vierde jaar bij KHC.

Wilsum strikt
Jelle van Putten

WILSUM - Vierdeklasser VV Wilsum heeft een fikse dosis ervaring toegevoegd aan de de selectie van komend seizoen. Jelle van Putten (27) maakt de overstap van IJVV naar Wilsum.

Jelle van Putten doorliep alle standaardelftallen in de jeugd bij IJVV en speelde drie seizoenen in de hoofdmacht van de tweedeklasser, veelal als centrale verdediger. In 2019 koos hij voor het tweede elftal van IJVV, maar de afgelopen periode nam de drang bij hem toe om weer in een selectie-elftal te gaan spelen.

Volgens Van Putten was zijn keuze voor Wilsum snel gemaakt. "Ik ben bekend met de prettige sfeer binnen de club en selectie, het mooie complex en met de gezonde ambitie die is uitgesproken door het bestuur en staf in de gesprekken die ik heb gehad. Daardoor was ik snel overtuigd.”