Online concert door Trio Diversity

KAMPEN – Trio Diversity geeft op 17 april vanaf 19.30 uur een online concert met als thema ‘Music from all over the world’.

Het trio bestaat uit Luis Miguel Pijffers, Carina Petersen en Jacob Schenk en de bezetting is panfluit, piano en orgel. Het concert is gratis te bekijken via https://youtu.be/yQ9KPfzt52o maar een donatie wordt gewaardeerd.

Alternatief jeugdclub Cantecleer

KAMPEN – Kinderboerderij Cantecleer zou op 7 april de jeugdclub houden met als thema het voorjaar. Omdat deze activiteit wegens corona niet door kon gaan werd een activiteit bedacht waar de kinderen thuis mee aan de slag kunnen.

Deze activiteit kost 2 per persoon en is voor vrienden van Cantecleer gratis. Wie zich heeft aangemeld krijgt een pakketje met daarin 2 activiteiten. De eerste activiteit is het zaaien, verzorgen en oogsten van de grootste pompoen. Hiermee kan een leuke prijs worden gewonnen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de jeugdclub op 29 september. De tweede activiteit heeft wat sneller resultaat en is het maken van een grashoofd. De benodigdheden daarvoor zitten in het pakket. Aanmelden moet vóór 18 april via: info@cantecleer.com met vermelding van naam, telefoonnummer, leeftijd en eventueel het vriendennummer. Er volgt dan bericht wanneer het pakket op de kinderboerderij opgehaald kan worden.