Keukenbrand

KAMPEN - Aan de Jacob Catsstraat vond zaterdagochtend een brand keukenbrand plaats.

In de keuken raakte de vlam in de pan. Deze kon niet door de bewoners geblust worden. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust. De omliggende woningen zijn uit voorzorg ontruimd. De woning heeft veel rook/ en roetschade opgelopen.

Masterclass musicalzang

KAMPEN - Sanne de Velde Harsenhorst geeft zaterdagmiddag 17 april bij Quintus een online masterclass musicalzang. Er is class voor jeugd vanaf 9 jaar en een voor jeugd vanaf 12 jaar.

Thuis mag een nummer worden voorbereid dat tijdens de masterclass gezongen mag worden. Sanne geeft dan feedback. De masterclass is gratis voor Quintusleerlingen. De kosten voor niet-Quintusleerlingen zijn 5 euro per persoon. Kijk voor meer informatie en opgave op

www.quintuskampen.nl.

Webinar pleegzorg

KAMPEN - Trias Jeugdhulp houdt woensdag 7 april van 20.00 tot 21.15 uur in samenwerking met William Schrikker pleegzorg een webinar over pleegzorg.

Het webinar is voor mensen die overwegen om pleegouder te worden. Vragen als: ‘wie zijn er allemaal betrokken bij een kind wanneer een pleeggezin nodig is en hoe gaat dat in de praktijk?' worden beantwoord tijdens deze avond.

Belangstellenden voor dit webinar kunnen aanhaken via https://www.facebook.com/events/293763705417122 of kijk op www.triasjeugdhulp.nl.