Cursus reanimatie

KAMPEN - Op 8 en 15 juni geeft de EHBO vereniging Kampen een beginnerscursus reanimatie / AED. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie of aanmelden voor de cursus info@ehbokampen.nl.

Bestuurder rijdt door na ongeluk

KAMPEN - Op maandag 3 mei heeft een betrokkene na een ongeval de plek des onheils verlaten. Een 46-jarige inwoner uit Kampen is hiervoor aangehouden. Tijdens controle bleek dat de man onder invloed reed van zowel alcohol als verdovende middelen.

Orgelconcert Gert van Hoef

GENEMUIDEN - Dinsdag 11 mei om 20.00 uur geeft Gert van Hoef in de Grote kerk in een orgelconcert. Op programma staan onder andere ‘Dankt, dankt nu allen God’ en ‘Wilt heden nu treden’ (J. Zwart) en 'Christ unser Herr zum Jordan kam’ J.S. Bach en verder muziek van Van Hoef zelf. Meekijken kan via het YouTube kanaal van Orgelcomité Genemuiden.

35 jaar getrouwd

KAMPEN - Vrijdagmiddag ging het jubilerend echtpaar Dick (Stadswacht) en Jolanda in een knalrode Mustang, gevolgddoor zijn collega's, door de Oudestraat in Kampen. Op de site van deze krant staat een fotoserie.