Afbeelding
archiefbeeld

ArboPositief doet mee aan Zalker Loop

ZALK – ArboPositief, de belangenorganisatie voor en door werkzoekenden, neemt vrijdag 4 juni deel aan de Zalker Loop, een wandeling van 5 kilometer.

De loop vertrekt vanaf de Broekweg 2 in Zalk. Verzamelen om 11:00 uur. Aanmelden via https://hetdorpzalk.nl/nieuws/3e-editie-zalkerloop.

Bibliotheek vanaf donderdag 20 mei weer geopend

KAMPEN - Bibliotheek Kampen is vanaf donderdag 20 mei weer geopend. De geldende coronamaatregelen blijven van kracht en de vestigingen zijn zo ingericht dat het voor bezoekers en medewerkers veilig is.

Er mag een beperkt aantal mensen naar binnen en de werkplekken en het leescafé blijven nog gesloten.

Foto-expositie in Pop Up Galerie

KAMPEN - De komende twee maanden is in de Pop Up Galerie aan de Gasthuisstraat 10 fotowerk van de Amsterdamse kunstenares Hanneke van Gent te zien. Haar foto’s zijn geprint op dibond en zijn ook te koop.

De expositie wordt op zaterdag 5 juni om 16:00 uur geopend met muzikale omlijsting van de jazzpianist Herbert de Jonge. De kunstenares is daarbij aanwezig. De expositie is daarna elke zaterdag van 12:00 tot 18:00 geopend.

Hanneke van Gent fotografeert haar omgeving en benadert elk beeld met een schildersoog. "In haar fotografie vindt zij dat zij niet zelf creëert", aldus de omschrijving op haar website. "Het zijn van die dingen waar een mens gewoonlijk aan voorbij loopt."