KAMPEN - In december werd een grote viering in de buitenlucht op het laatste moment afgelast. Door de verbeterde omstandigheden kon een viering van een andere organisatie, Kampen voor Jezus, wel doorgaan. Rond Pinksteren vindt jaarlijks een grote pinksterconferentie in Biddinghuizen plaats, die ging door de coronacrisis niet door. Directeur van Opwekking Ruben Flach, riep christelijke organisaties op om lokale 'pinkstervuurtjes' te organiseren in de buitenlucht. Kampen voor Jezus gaf hier met de bijeenkomst gehoor aan.
KAMPEN - In december werd een grote viering in de buitenlucht op het laatste moment afgelast. Door de verbeterde omstandigheden kon een viering van een andere organisatie, Kampen voor Jezus, wel doorgaan. Rond Pinksteren vindt jaarlijks een grote pinksterconferentie in Biddinghuizen plaats, die ging door de coronacrisis niet door. Directeur van Opwekking Ruben Flach, riep christelijke organisaties op om lokale 'pinkstervuurtjes' te organiseren in de buitenlucht. Kampen voor Jezus gaf hier met de bijeenkomst gehoor aan. Tennekes.

Openlucht Pinksterbijeenkomst door Kampen voor Jezus

KAMPEN - In december 2020 werd een grote viering in de buitenlucht op het laatste moment afgelast. Dit jaar kon een viering van een andere organisatie genaamd Kampen door Jezus wel doorgaan. De viering was gemeld bij de gemeente. Rond Pinksteren vindt jaarlijks een grote pinksterconferentie in Biddinghuizen plaats, die ging in 2021 niet door vanwege de coronacrisis. Directeur van Opwekking Ruben Flach, riep kerken en christelijke organisaties door heel het land op om lokale pinkstervuurtjes te organiseren in de buitenlucht. Kampen voor Jezus heeft hier met de bijeenkomst van 23 mei gehoor aan gegeven.