Mitchell Hooisma keert terug bij DOS

KAMPEN - Weer keert er een speler terug bij DOS Kampen. Na Nick Notrot en Joël Visscher gaat Mitchell Hooisma ook weer voetballen op Sportpark De Maten. Hij komt over van Hattem.

Hooisma speelde in zijn jeugd bij DOS Kampen. In 2017 maakte hij de overstap naar KHC. Vorig jaar koos hij voor een overgang naar Hattem. Nu heeft hij besloten om terug te keren bij DOS.

“Ik wil graag weer op eersteklasseniveau spelen en zie bij DOS volop kansen om me verder te ontwikkelen”, wordt Hooisma geciteerd op de website van DOS Kampen.

Mitchell Hooisma is de vijfde nieuwkomer bij DOS voor komend seizoen. Eerder bereikte de club al overeenstemming met Justin Bruins (KHC), Joel Visscher (KHC), Nick Notrot (KHC) en Burak Alp (Zalk). Delano Rijke (KHC), Maurice Vespignani (KHC), Frank Jansen (SVI), Erwin Henniphof (onbekend), William Jansen (Sportclub Genemuiden) en Bas Adema (onbekend) gaan DOS verlaten.

Reflex-meiden
houden volleybalworkshops

KAMPEN - De meiden van Reflex MB1 zijn blij dat ze weer de zaal in mogen. Graag willen ze leeftijdsgenoten sportief uitdagen en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Daarom houden ze in de maanden mei en juni workshops voor meiden van 12 tot en met 16 jaar onder het motto ‘Samen fit de zomer in’.

De meiden van MB1 trainen twee keer per week. MB1 is een fanatieke groep meiden, die ook van gezelligheid houdt. Ondanks de beperkingen door corona blijven de meiden positief.

Nu er geen wedstrijden zijn, wil de groep zich richten op leeftijdgenoten, die het leuk vinden om in teamverband in beweging te zijn. ‘De gezelligheid krijg je er bij ons gratis bij’, laat een van de speelsters weten. Meidenteam MB1 organiseert samen met zijn trainers een aantal open trainingen, waarbij deelnemers laagdrempelig kennis kunnen maken met volleybal en teamsport.

De workshops worden de hele maand mei en juni verzorgd op de vrijdagmiddag van 17.00 uur tot 18.30 uur in de Reflexhal. Er is een aantal plekken beschikbaar, dus wees op tijd om je aan te melden.

Belangstellenden kunnen contacten opnemen via het mailadres Peter.van.bruggen1974@gmail.com.