Afbeelding
Pixabay

GroenLinks stelt vragen over meekijken sociale media

KAMPEN – Uit onderzoek van NHL Stenden Hogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen blijkt dat Nederlandse gemeenten op grote schaal met burgers op sociale media meekijken.

Uit dat onderzoek blijkt ook dat daarvoor gebruik gemaakt wordt van onder andere nepaccounts, een methode die gemeenten niet mogen gebruiken. GroenLinks Kampen heeft daar vragen over gesteld aan het college. De partij wil weten of het college bekend is met het artikel uit de Volkskrant en wil weten of het Kamper gemeentebestuur ook dergelijke praktijken uitvoert.

Taalpunt zoekt vrijwilligers

KAMPEN - Het Taalpunt in Bibliotheek Kampen is een laagdrempelige plek voor mensen die de Nederlandse taal beter willen beheersen.

Getrainde vrijwilligers bieden ondersteuning in wekelijkse bijeenkomsten met de deelnemer. Taalpunt zoekt daarvoor vrijwilligers. Aanmelden en meer informatie via Valérie Kiesouw: (06) 421 231 44.

Koorzang over vrede en kalmte

KAMPEN – Het professionele vrouwen-ensemble Lux Vocaal Ensemble zingt zaterdag 3 juli in concertzaal De Burgwal onder de titel ‘Peace Upon You’ een programma over vrede en kalmte.

Het koor staat onder leiding van Elisabeth Blom. Wegens corona maatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daarom wordt het concert twee keer uitgevoerd: om 17:00 uur en om 19:30 uur. Kaartverkoop via www.luxvocaalensemble.nl.