Afbeelding
Foto: Tennekes

Theaterwandeling ‘Een nieuwe lente’ door Vuur en Vlam Produkties

KAMPEN - Vuur en Vlam Produkties houdt samen met kunstenaars uit Kampen op twee zondagen in juni een wandeling door het centrum van Kampen. Deelnemers krijgen onderweg verschillende korte performances te zien en te horen van Linda Westra, Bas Nijhof, Sijmen de Jong, Joris van Veldhoven, Finn Poncin, Merijn Wouda en van Vuur en Vlam Produkties zelf. De eerste editie vond zondag plaats.

“De coronacrisis bracht ons allemaal tot stilstand. Maar niet helemaal. We zijn namelijk massaal gaan wandelen. Wandelen gaf ons hoofd lucht in deze bijzondere periode en bracht ons op nieuwe ideeën. We gingen letterlijk door weer en wind om nog contact met hebben met anderen. We hebben het publiek enorm gemist en zijn blij dat we weer kunnen delen,” vertellen artistiek leiders van Vuur en Vlam Produkties, Germa Scholten en Marjan Hommes.
De tweede theaterwandeling vindt 20 juni plaats om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De wandeling duurt 90 minuten en start op de Nieuwe Markt. Op vertoon van een ticket wordt onder begeleiding van een gids gewandeld. Deelnemers moeten een mobiele telefoon met oortjes of een koptelefoon bij zich hebben. Tickets kosten 8,50 euro en zijn verkrijgbaar via vuurenvlamprodukties.nl en stadsgehoorzaalkampen.nl.

Vuur en Vlam Produkties

Vuur en Vlam Produkties is een dansproductiehuis gevestigd in Kampen. Het maakt autonome dansproducties en werkt in opdracht van organisaties en instellingen. De producties zijn op verschillende locaties te zien, bijvoorbeeld in theaters en op festivals, maar ook in kerken, fabrieken, weilanden en op bruggen. De voorstellingen raken altijd maatschappelijke thema's of actuele onderwerpen. De makers zoeken ook graag naar crossovers met toneel, muziek, zang en beeldende kunst.