Afbeelding
Stockfoto Gerard Meijeringh

Patkel zesde hoofdsponsor DOS

KAMPEN - Door de corona ligt alles stil en blijven sportieve successen achterwege. Op commercieel terrein heeft de DOS wel succes geboekt. Het bedrijf Patkel uit Amstelveen is vanaf het nieuwe seizoen vastgelegd als hoofdsponsor. Het bedrijf gaat deel uitmaken van de 8x8 hoofdsponsorgroep en is de zesde hoofdsponsor van deze groep.

Wilfred Horst, bestuurslid commerciële zaken bij DOS, is zeer blij met de overeenkomst. “Dit is opnieuw een bevestiging dat ook in het netwerk rondom DOS Kampen volop kansen liggen om met elkaar te verbinden en te verbreden. Dit zorgt voor continuïteit en vertrouwen en de mogelijkheid om samen verder te bouwen aan de ambitieuze plannen van de vereniging. Vanaf deze plaats ook een dankjewel aan de Dirkzwager Groep Vastgoedonderhoud voor de verbinding.”

Voorzitter Arend Runia van DOS Kampen vervolgt: “We hebben ambitieuze plannen vastgesteld voor de komende vijf jaren, om uiteindelijk in 2026 een fantastisch 100-jarig jubileum te mogen vieren. Mede door de groei in de businessclub zien wij dit met veel vertrouwen tegemoet. Want zoals ons motto al aangeeft: ‘DOS Kampen, Samen beter!’”

De 8x8 hoofdsponsorgroep bestaat nu uit: De Gilden Groep (met onder andere De Gilden Bouw en Onderhoud, Strandpaviljoen At Sea, Nucamperhuren.nl, Nucamperstalling.nl), Floorever Kampen, Van Dijk Groothandel / Campenaer Koffie, Kok Fiscale Dienstverlening, Dirkzwager Groep Vastgoedonderhoud en Patkel.